Hernie de disc fara operatie

La Bio Ortoclinic, hernia de disc se tratează fără operație

În 12 ani de activitate, Bio Ortoclinic a devenit cea mai mare clinică de ortopedie şi vertebrologie din Sud-Estul Europei și una din cele mai importante centre medicale din Europa, fiind axată pe tratamente nechirurgicale ale tuturor tipurilor de dureri de spate și în special a herniei de disc, precum și ale aparatului locomotor, explică Dr. Ana Maria Pavel, medic specialist recuperare medicală. Clinicile din București și Constanța dispun de aparatură performantă, de personal specializat și un management al calității la cele mai înalte standarde.

Ce afecțiuni sunt tratate:
La Bio Ortoclinic sunt create premisele vindecării pentru toate problemele coloanei vertebrale, începând de la: hernie de disc, dureri de spate, discopatie, scolioză, spondiloză, lombosciatică și cifoză, până la boală poliartrozică și epicondilite. Mai mult, un alt punct forte al clincii îl reprezintă recuperarea medicală posttraumatică și postoperatorie după operațiile de ortopedie”, a declarat Dr. Ana Maria Pavel, specialist în recuperare medicală, la Bio Ortoclinic.

Iată în ce constau principalele activități ale Bio Ortoclinic, 

în tratamentul nechirurgical al afecțiunilor coloanei vertebrale:

DECOMPRESIE VERTEBRALĂ (ELONGAȚIE)
Decompresia tridimensională a vertebrelor reprezintă versiunea ”high-tech” a tracțiunii, sau elongației. Este o metodă noncomercială de tratament al afecțiunilor coloanei vertebrale, care crează un efect de vid, sau de presiune negativă în interiorul discurilor. Acest vid ajută discurile să se hidrateze, creând mediul de vindecare.
Totodată, elongația duce la creșterea în înălțime a spațiului intervertebral.
Un alt mecanism prin care acționează este elongația ligamentelor coloanei vertebrale, care deblochează segmnentele discovertebrale și crează spațiu pentru mărirea în volum a discului.

MOBILIZARE VERTEBRALĂ
Mobilizarea vertebrală se adresează tuturor segmentelor coloanei vertebrale și, alături de decompresia tridimensională a vertebrelor, reprezintă ”standardul de aur” în tratamentul nechirurgical al afecțiunilor coloanei vertebrale.

RECUPERARE MEDICALĂ/ FIZIOTERAPIE
Terapie shock wave, electroterapie, magnetoterapie, laserterapie, terapia cu unde scurte pulsatile, terapia cu ultrasunete.

Tratamente după distorsionări și contuzii, artrotomii, sinevectomii, artroplastii de toate tipurile, mobilizarea forțată a articulațiilor, fracturi operate, operații de decompresie, intervenție pe părțile moi, operații de tumori.

Unde poți face programare

București

– Șos. Ghe. Ionescu Sisești nr.325A, sector 1, tel.: 0754.060.060;

– Str. Traian Popovici nr 79-91, sector 3, tel.: 0785. 859.400;

Constanța

– Bd. Tomis nr 97, etaj 1, deasupra Oficiului Poștal nr.1; 0774.627.424.

Lasati un comentariu