Bucuresti Sector 1
Bucuresti Sector 3
Constanta
pachetul_david

SISTEMUL DAVID se adresează musculaturii  mici, profunde, paravertebrale, cea „lipită” de coloană, pe care o foloseşti mai puţin în viaţa de zi cu zi. Conceput în Germania, Sistemul David constă în 6 aparate de exerciţii care oferă feedback în timp real despre starea coloanei tale vertebrale. Pe parcursul tratamentului, vom putea compara şi analiza continuu profilul coloanei vertebrale cu valorile normale standard pentru reabilitare. Toate exerciţiile se vor face sub supravegherea şi îndrumarea unui specialist.

Fă primul pas spre vindecare! Programează-te din timp la noi!

(VEZI DETALII)

BIO ORTOCLINIC este o echipă medicală profesionistă cu 10 ani de experienţă in ortopedie și vertebrologie și 10.000 de povești de succes în tratamentul durerilor de spate. Prima noastră grijă este să depistăm corect cauzele durerilor tale de spate. Te așteptăm la un consult amănunţit în timpul căruia specialiștii noștri vor lua în considerare istoricul tău medical complet. De asemenea, te vom supune unui examen clinic complex care include analiza posturii, testare musculară și ortopedică, evaluarea gradului de sensibilitate a coloanei vertebrale, precum și raza de mișcare în diverse poziţii. Te așteptăm!


Programeaza-te telefonic

Bucuresti: 0754.060.060

Programeaza-te online


Sunt de acord cu politica de confidentialitate a site-ului

Important:

Tratamentul se face personalizat în funcţie de recomandarea medicului. Pacienţii care au analize medicale pot veni cu ele, inclusiv cu RMN-ul. Deoarece se beneficiază de reducere din preţul de listă, banii nu pot fi returnaţi decât în situaţii extreme (deces, calamitate naturală). Aveţi posibilitatea să reprogramaţi şedinţele  sau să le redistribuiţi unei terţe persoane. Pachetul se achită integral înaintea începerii tratamentului.

CLOSE
CLOSE