Bucuresti Sector 1
Bucuresti Sector 3
Constanta

PACHET MEDICAL BIO ORTOCLINIC EXTINS

PACHET MEDICAL – UN SEGMENT DE LA 3900 Lei

14 sedinte decompresie si/sau mobilizare

Bonus:

  • 3 sedinte fizioterapie

  • 2 sedinte kinetoterapie

  • 1 sedinta masaj terapeutic

PACHET MEDICAL – DOUA SEGMENTE DE LA 5300 lei

14 sedinte decompresie si/sau mobilizare

Bonus:

  • 4 sedinte fizioterapie

  • 2 sedinte kinetoterapie

  • 2 sedinte masaj terapeutic

(Afla mai multe despre proceduri)

Decompresia vertebrală este o procedură de tratament non-chirurgicală care, prin întinderea coloanei, creează un efect de vid în interiorul discurilor. Vidul va permite discurilor să se hidrateze și să absoarbă nutrienţi ce stimulează și accelerează vindecărea durerilor de spate.

Mobilizarea vertebrală este o procedură de tratament prin care kinetoterapeutul urmărește mobilizarea segmentelor discovertebrale. Prin mișcări ghidate de către kinetoterapeut, pacientul recapătă gradual elasticitatea ligamentelor, își redresează microcirculaţia, reduce subluxaţiile vertebrale și corectează axul vertebral.

2 ședinţe fizioterapie

(VEZI DETALII)

Fizioterapia reprezintă o gama largă de proceduri ce urmăresc ameliorarea durerilor de spate asociate cu afecţiunile coloanei vertebrale. Clinica noastră dispune de 10 dintre cele mai performante metode de fizioterapie folosite în prezent: curenţi de joasă și medie frecvenţă, ultrasunete, unde scurte, laserterapia, terapia cu câmpuri magnetice, electrostimularea, posturile corectoare, kinetoterapia pasivă, kinetoterapia pasivo-activă, kinetoterapia activă și activă asistată.

kineto
unde-scurte
ultrasunete
tns

1 ședinţă masaj terapeutic

(VEZI DETALII)

Deși relaxează corpul și oferă o stare de bine generală prin stimularea eliberării de endorfină, scopul masajului în clinica noastră este în primul rând terapeutic. Urmărim prin masaj să ameliorăm durerile de spate cauzate de tensiune musculară din zonele lombară și cervicală, dar și să pregătim musculatura pentru kinetoterapie.

1 Testare David

(VEZI DETALII)

SISTEMUL DAVID se adresează musculaturii mici, profunde, paravertebrale, cea „lipită” de coloană, pe care o foloseşti mai puţin în viaţa de zi cu zi. Conceput în Germania, Sistemul David constă în 6 aparate de exerciţii care oferă feedback în timp real despre starea coloanei tale vertebrale. Pe parcursul tratamentului, vom putea compara şi analiza continuu profilul coloanei vertebrale cu valorile normale standard pentru reabilitare. Toate exerciţiile se vor face sub supravegherea şi îndrumarea unui specialist.

+ TESTARE GLICEMIE și EVALUARE TENSIUNE ARTERIALĂ

Fă primul pas spre vindecare! Programează-te din timp la noi!

(VEZI DETALII)

BIO ORTOCLINIC este o echipă medicală profesionistă cu 10 ani de experienţă în ortopedie și vertebrologie și 10.000 de povești de succes în tratamentul durerilor de spate. Prima noastră grijă este să depistăm corect cauzele durerilor tale de spate. Te așteptăm la un consult amănunţit în timpul căruia specialiștii noștri vor lua în considerare istoricul tău medical complet. De asemenea, te vom supune unui examen clinic complex care include analiza posturii, testare musculară și ortopedică, evaluarea gradului de sensibilitate a coloanei vertebrale, precum și raza de mișcare în diverse poziţii.


Programeaza-te telefonic

Bucuresti: 0754.060.060

Programeaza-te online


Sunt de acord cu politica de confidentialitate a site-ului

Important:

Tratamentul se face personalizat în funcţie de recomandarea medicului. Pacienţii care au analize medicale pot veni cu ele, inclusiv cu RMN-ul. Aveţi posibilitatea să reprogramaţi şedinţele . Pachetul se achită integral înaintea începerii tratamentului.

CLOSE
CLOSE