Bucuresti Sector 1
Bucuresti Sector 3
Constanta

PACHETUL 2 SEGMENTE

pachet_2_segmente

2 segmente/toata coloana

14 şedinţe decompresie şi/sau mobilizare vertebrală

2 şedinţe fizioterapie

2 şedinţe kinetoterapie

(Afla mai multe despre proceduri)

Decompresia vertebrală este o procedură de tratament non-chirurgicală care, prin întinderea coloanei, creează un efect de vid în interiorul discurilor. Vidul va permite discurilor să se hidrateze și să absoarbă nutrienţi ce stimulează și accelerează vindecărea durerilor de spate.

Mobilizarea vertebrală este o procedură de tratament prin care kinetoterapeutul urmărește mobilizarea segmentelor discovertebrale. Prin mișcări ghidate de către kinetoterapeut, pacientul recapătă gradual elasticitatea ligamentelor, își redresează microcirculaţia, reduce subluxaţiile vertebrale și corectează axul vertebral.

2 ședinţe fizioterapie

(VEZI DETALII)

Fizioterapia reprezintă o gama largă de proceduri ce urmăresc ameliorarea durerilor de spate asociate cu afecţiunile coloanei vertebrale. Clinica noastră dispune de 10 dintre cele mai performante metode de fizioterapie folosite în prezent: curenţi de joasă și medie frecvenţă, ultrasunete, unde scurte, laserterapia, terapia cu câmpuri magnetice, electrostimularea, posturile corectoare, kinetoterapia pasivă, kinetoterapia pasivo-activă, kinetoterapia activă și activă asistată.

kineto
unde-scurte
ultrasunete
tns

2 şedinţe kinetoterapie

(VEZI DETALII)

Kinetoterapia( cunoscută și ca gimnastică medicală) folosește mișcarea ca principală metodă de ameliorare a afecţiunilor asociate cu durerile de spate si articulare. Principalele scopuri ale kinetoterapeuţilor noștri sunt să corecteze postura corpului, sa amelioreze flexibilitatea și stabilitatea articulaţiilor tale pentru a-ți reda mobilitatea. După ce vor diagnostica sursa durerilor tale de spate sau articulare, specialiștii noștri vor stabili structura ședinţelor de kinetoterapie. Programul de exerciţii de gimnastică se va desfasura individual sub supraveghere utilizând aparatură de ultimă generaţie. Află mai multe despre beneficiile kinetoterapiei de la specialistul Bio Ortoclinic:

Fă primul pas spre vindecare! Programează-te din timp la noi!

(VEZI DETALII)

BIO ORTOCLINIC este o echipă medicală profesionistă cu 10 ani de experienţă în ortopedie și vertebrologie și 10.000 de povești de succes în tratamentul durerilor de spate. Prima noastră grijă este să depistăm corect cauzele durerilor tale de spate. Te așteptăm la un consult amănunţit în timpul căruia specialiștii noștri vor lua în considerare istoricul tău medical complet. De asemenea, te vom supune unui examen clinic complex care include analiza posturii, testare musculară și ortopedică, evaluarea gradului de sensibilitate a coloanei vertebrale, precum și raza de mișcare în diverse poziţii.


Programeaza-te telefonic

0774.627.424

Programeaza-te online


Sunt de acord cu politica de confidentialitate a site-ului

*Şedinţele de întreţinere nu sunt incluse în pachet

Pachetul trebuie achitat integral la începutul tratamentului.

Deoarece se beneficiază de reducere din preţul de listă, banii nu pot fi returnaţi decât în situaţii extreme (deces, calamitate naturală).

Aveţi posibilitatea să reprogramaţi şedinţele  sau să le redistribuiţi unei terţe persoane.

CLOSE
CLOSE