Bucuresti Sector 1
Bucuresti Sector 3
Constanta Kids
Constanta Primaverii
casmb_1

Vești bune pentru bucureșteni !

Bio Ortoclinic vine în sprijinul dumneavoastră cu proceduri fizioterapie și kinetoterapie decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București. Puteţi beneficia de tratamentele noastre pentru durerile de spate în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardului de sănătate.

Procedurile de fizioterapie disponibile la clinica noastră:

Curenţi de joasă și medie frecvenţă – impulsuri electrice de diverse forme, cu efect predominant excitator la frecvenţe mici și predominant analgetic și decontracturant, la frecvenţe mari. Din domeniul joasei frecvenţe folosim curenţii: diadinamici, Trabert și TENS. Curenţii Huffschmidt sunt, de asemenea, o formă de terapie cu curenţi de joasă frecvenţa, care acţionează pe grupe musculare antagoniste, cu efect inhibitor/ scăderea spasticităţii unor mușchi, respectiv cu efect de stimulare pe mușchii antagoniști, de obicei hipotoni. Din domeniul mediei frecvenţe, folosim curenţii interferenţiali.

Ultrasunetele– curenţi de înaltă frecvenţă care determină încălzirea ţesuturilor în profunzime având ca efecte terapeutice: scăderea durerilor, vasodilataţie , decontracturare musculară, creșterea elasticităţii ţesuturilor și acţiune biotrofică, fiind utile în terapia locală a spasticităţii și a durerii.

Unde scurte– curenţi de înaltă frecvenţă care produc încălzirea ţesuturilor în profunzime, având efect antalgic, vasodilatator și de scădere a tonusului muscular pe musculatura hipertonă.

Laserterapia – LASER reprezintă iniţialele pentru Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, adică Amplificarea Luminii prin Emisie Stimulată de Radiaţie. Efectele terapiei cu laser: analgetic, miorelaxant, antiinflamator, trofic, resorbtiv, bactericid, virucid.

MDF metoda de terapie cu câmpuri magnetice de joasă frecvenţă, în forme continue, cu efect sedativ, spasmolitic, analgetic și trofotrop.

Electrostimularea – implică aplicarea unui curent electric pe piele pentru a provoca o contracţie musculară ce reduce durerea și spasticitatea muschilor și permite astfel menţinerea unui grad de mobilitate articulară și de forţă musculară. Folosim diverse tipuri de curenţi de joasă și medie frecvenţă.

Procedurile de kinetoterapie disponibile la clinica noastră :

Posturarile corectoare– sunt poziţionări impuse pacientului și adoptate de acesta, pentru prevenirea/ corectarea unor poziţii defectuoase a unor segmente și limitarea consecutivă a mobilitaţii articulare. Folosim perne de poziţionare sau orteze de poziţionare.

Kinetoterapia pasivă– tehnica de mobilizare pasivă executată de kinetoterapeut, în timp ce pacientul își relaxează voluntar musculatura. Este foarte importantă pentru prevenirea redorilor sau anchilozelor articulare și pentru menţinerea troficităţii musculare.

Kinetoterapia pasivo-activă– exerciţii care folosesc tehnici de facilitare neuromusculară proprioceptivă, respectiv de ușurare sau accelerare a contracţiei musculare active. Se folosesc tehnici de FNP generale și tehnici specifice unui scop anume, precum și metode de reeducare neuromotorie, cum este metoda Kabat.

Kinetoterapia activă și activă asistată–constă în exerciţii individualizate, executate de pacient, în care mișcarea poate fi ajutată de forţe externe reprezentate de: gravitaţie, kinetoterapeut, orteze, baston sau aparate speciale.

Află mai multe despre beneficiile fizioterapiei şi kinetoterapiei de la specialiştii noştri :

De ce să alegeţi serviciile noastre medicale?

BIO ORTOCLINIC este o echipă medicală profesionistă cu 10 ani de experienţă în ortopedie și vertebrologie și 10.000 de povești de succes în tratamentul durerilor de spate. Suntem specializaţi pe toate tipurile de dureri de spate, hernie de disc fără operaţie, dar şi recuperare  în urma oricărei intervenţii chirurgicale de ortopedie. Dispunem de aparatură performantă, de personal specializat și de un management al calităţii la cele mai înalte standarde.

Fă primul pas spre vindecare! Programează-te din timp la noi!

(VEZI DETALII)

Prima noastră grijă este să depistăm corect cauzele durerilor tale de spate. Te așteptăm la un consult amănunţit în timpul căruia specialiștii noștri vor lua în considerare istoricul tău medical complet. De asemenea, te vom supune unui examen clinic complex care include analiza posturii, testare musculară și ortopedică, evaluarea gradului de sensibilitate a coloanei vertebrale, precum și raza de mișcare în diverse poziţii.

orto_landing

Programeaza-te telefonic

0754 060 060

Programeaza-te online


Sunt de acord cu politica de confidentialitate a site-ului

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA SI

pop-up_promotii
CLOSE
CLOSE