Ortopedie

Citeste mai mult

Specialiștii în ortopedie tratează problemele sistemului musculo-scheletic, oferind soluții personalizate pentru recuperarea și îmbunătățirea sănătății pacienților.

Medicina de familie

Citeste mai mult

Medicina de familie se concentrează pe îngrijirea comprehensivă a sănătății, promovând prevenția și gestionarea diverselor afecțiuni în comunitate.

Oftalmologie

Citeste mai mult

Oftalmologia se ocupă de sănătatea ochilor, diagnosticând și tratând afecțiuni precum glaucomul, cataracta și alte probleme oftalmologice.

Medicina ORL se axează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului și gâtului, asigurând sănătatea sistemului respirator.

Ginecologie

Citeste mai mult

Ginecologia se concentrează pe sănătatea femeilor, diagnosticând și tratând problemele reproductive, oferind îngrijire specializată și consiliere medicală.

Imagistica

Citeste mai mult

Imagistica medicală utilizează tehnologii avansate pentru a obține imagini detaliate ale structurilor interne, facilitând diagnosticul și tratamentul adecvat.

Chirurgie vasculara

Citeste mai mult

Chirurgia vasculară abordează afecțiunile sistemului circulator, intervenind chirurgical pentru tratarea bolilor arterelor și venelor, asigurând circulația optimă.

Consultatie medic ortoped

Citeste mai mult

Dr. Mutasem Maher
Medic specialist Ortopedie-Traumatologie
Chirurgie Artroscopica si Traumatologie sportiva.

INFORMATII CONTACT

Misiunea noastra este sa ofere solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client.

ASISTENTA EMAIL