Pachet medical cu cazare inclusa, Constanta Primaverii 65a

Pachet medical Kineto cu cazare 2450 lei

* Consultație realizată de către un medic specialist de recuperare

 

* Testare bio postură, inclusiv pentru identificarea scoliozelor

 

* 4 zile de testare și recuperare a mersului, 30 min/ședință ( sau echivalent în Sistemul David)

 

* 5 zile de testare și tratament cu Sistemul David (întărește musculatura paravertebrală cu până la 70%), ideal pentru persoanele cu program sedentar.

 

* Beneficiezi de cazare gratuită 10 nopți în Constanța, în orice perioadă dorești, dacă achiziționezi in perioada 04 mai – 15 iunie 2021 un pachet medical kinetoterapie cu cazare 2450 lei

 

  • Acest pachet de tratament este adresat tuturor persoanelor care doresc să-și evalueze starea de sănătate a aparatului locomotor, în special a coloanei vertebrale.

 

  • Totodată, tratamentul este adresat persoanelor aflate în faza de recuperare a mobilității, persoanelor care acuză dureri cronice de spate și a celor predispuse la afecțiuni ale coloanei vertebrale sau a musculaturii paravaertebrale din cauza programului sedentar.

 

  • Nu este necesar să veniți cu un diagnostic, deoarece veți fi consultat de către medicii noștri. Recomandăm în schimb să aduceți, dacă aveți disponibile, orice analize medicale, în special RMN, CT sau radiografie.
  • Pentru informații și programări, contactați-ne la numărul de telefon 📞0773 300 500.
  • *Fiind o promotie, pretul pachetelor achizitionate nu se returneaza. In acest caz , perioada de efectuare a tratamentului se poate reprograma.

Prezentare banda Walker View 3D

Sistemul David - 12 aparate

Elongatia sau decompresia vertebrala tratamentul herniei de disc