Walker View este o bandă de mers (alergare) pentru reabilitare, recuperare a mersului, analiză de mișcare.

Banda  este dotată cu o suprafață de detectare a sarcinii (senzori matrice sarcină), o cameră 3D integrată pentru captare de mișcare, cu monitor de comandă și un ecran de feedback de mari dimensiuni (LCD 47“).

Singura bandă de mers (alergat) cu o platforma PC încorporată, care monitorizează și înregistrează in timpul mişcării

Modul de testare pentru analiză de mers și controlul posturii şi rezistență aerobică

Module de antrenament pentru mers / alergare

Jocuri de realitate virtuală pentru mers/alergare

Analiza posturii în timpul mişcării – pacientul se poate vizualiza, prin intermediul unui avatar , din toate unghiurile Monitorul de 46 de inch poziţionat în faţa sistemului WalkerView.Pacientul are un feedback eficient în controlul posturii.

Reeducarea mersului – pacientul poate să realizeze imersia în realitatea virtuală, unde obţine un feedback asupra controlului simetriei contactului cu solul şi posturii în timp real. Nici o altă bandă de alergare nu are integrat atât de multe funcţii într-un singur sistem care este atât de uşor de folosit.

Profilul digital al pacientului – Bază de date pacienţi

Analiza contactului cu solul – covorul rulant este alcătuit din senzori de încărcare. Această tehnologie permite evaluarea contactului cu solul în timpul mersului, datorită interfeţei software şi corectarea parametrilor dinamici în timp real.

În urma finalizării testului, sistemul printează automat un raport de analiză a mersului.

Cheia TecnoBody
Fiecare client este unic, având propriul program de antrenament. Inserând această cheie în sistem, acestă recunoaşte automat programul pacientului. Pe lângă programul de antrenament, aceasă cheie mai conţine şi datele de evaluare statistică: forţă, balans, stabilitate, flexibilitate.

Programari pentru consultatii sau infiltratii la numarul de telefon: