Electronic Doctor Stem Generator este o inventie 100% romaneasca, brevetata deja de Dr. Bogdan Vladila in peste 28 de tari. Aparatul – format dintr-o gutiera si un generator – a fost testat clinic la cateva din cele mai renumite centre de cercetare din Europa, fiind certificat de Uniunea Europeana, si este folosit cu succes pana in prezent in Marea Britanie, Franta, Bulgaria, Elvetia si Romania.

Principiul de functionare al dispozitivului se bazeaza pe activarea celulelor stem existente in stare latenta in corpul adult si stimularea multiplicarii lor in mod natural, pentru ca organismul sa repare singur degradarea tesutului, cu ajutorul unui camp electromagnetic de joasa frecventa si cu lungime de unda mare. Acesta determina regenerarea in profunzime, la baza dintelui, printr-o asa-numita trezire a celulelor stem existente la baza fiecarui dinte, fara trauma, cum se intampla in cazul injectiilor efectuate in gingie. ”Pana la cel mult 40 de ani organismul opreste generarea de colagen, iar acest lucru are efecte in principal asupra dintilor – care incep sa se miste – si asupra pielii – care incepe sa-si piarda elasticitatea si sa fie brazdata de riduri. Niciun supliment, oricat de bun, nu poate produce acest colagen, dar osul si pielea – ele insele un colagen -o pot face, cu ajutorul acestui aparat. Undele emise de Electronic Doctor Stem Generator nu produc trauma tesuturilor, pentru ca folosesc o frecventa naturala, iar sub actiunea lor celulele latente, aflate in acest camp electromagnetic corect, se simt bine si creaza noi celule. Celulele noi secreta colagen in cantitati importante si pot repara leziunile existente sau preveni aparitia lor. Practic organismul este stimulat sa se regenereze singur in acele zone unde varsta sau factorii externi i-au distrus capacitatea normala de vindecare”, explica Dr. Bogdan Vladila, inventatorul acestui sistem de tratament unic in lume.

 

Potrivit specialistului, rezultatele aparatului si-au dovedit deja eficienta in tratarea parodontozei, o afectiune care afecteaza, conform studiilor, circa 80% din populatia in varsta. ”Majoritatea medicilor recomanda operatia iinsa, cu ajutorul acestui aparat, noi nu taiem gingia, ci o curatam, apoi densificam osul. Pacientul primeste acasa acest aparat si, purtandu-l zilnic, timp de doua ore, isi regenereaza osul. Tratamentul nu este o poveste, ci o realitate, iar rezultatele sunt vizibile cel mai bine radiologic, la 6 luni dupa efectuarea terapiei, cand se creaza mineralizarea tesutului osos”, subliniaza medicul Bogdan Vladila.

Astfel, probleme medicale precum parodontoza, dar si estetice – de tipul caderii parului sau al vergeturilor – sunt tratate cu ajutorul dispozitivului, printr-o metoda noninvaziva, nedureroasa si netraumatica.

Premiat la concursuri internationale

Produsul romanesc „Electronic Doctor” de regenerare electromagnetica a tesutului la nivel celular realizat de medicul roman Bogdan Vladila a primit medalia de aur la categoria ”Igiena si Cosmetica”, precum si alte doua premii speciale – cel oferit de Federatia Franceza de Inventatori si premiul special al categoriei ”Sanatate si Medicina”, la Concursul International Eureka.

Inventia are rezultate spectaculoase si in cosmetica

Un aparat similar, format dintr-un fel de masca si un generator de camp electromagnetic este folosit, la fel de eficient, in cosmetica, avand un efect de lifting facial, dupa doar doua luni de utilizare, fara injectii, laser sau alte procedure traumatizante pentru piele. ”Aparatul actioneaza asupra ridurilor esentiale de la nivelul fetei, aparute la ochi si sub ochi, in jurul gurii sau in zonele laterale ale obrajilor. Daca injectia actioneaza sub piele, impingand-o spre exterior prin tot felul de substante, undele  electromagnetice actioneaza asupra pielii, modificandu-i consistenta”, explica doctorul Vladila.